GRAPES OF LOVE

GRAPES OF LOVE

е името на най-новата ни колекция керамика и текстил, която създадохме заедно с Маги от Subcultura. Гост автор с провокативните си скулптури за стена е Георги Петков.

Колекцията Grapes of Love се съчетава естествено с романтичните вибрации на февруари, но кодира в себе си повече от романтична любов. Опитахме се да въплътим в творбите усещането за едно величествено безвремие, което ни отвежда към мистичната сила на любовта с ухание на приказки и магически реализъм, която сякаш идва от миналото и преминава през призмата на деня. Защото любовта е вечна ценност и силата й е отвъд момента. За това от творбите сякаш струи енергия от друга епоха. Заглавието на колекцията също е и препратка към това, че за нас любовта към работата ни е жизненоважен елемент за продукта на труда ни, и за нашето щастие, защото в крайна сметка се оказва, че любовта, която влагаме в миговете живот, определя съдба ни.
Ето защо посвещаваме тази колекция на съзнателния път на любовта, на тази, чиито плодове са безценен дар. Постарахме се също така творбите от колекцията да излъчват топлина и зрялост, присъщи на мъдрата любов. Надяваме се, че тази колекция ще стопли сърцата ви, така както нейното създаване стопли нашите.

Заповядайте на откриването на 4 февруари след 17:00 часа, където невероятно талантливата Фелия Барух ще гостува със своята “Черна кутия” и ще запечатва емоциите на първите гости в безценни кадри, които те ще можете да отнесете със себе си като комплимент. В следващите два дни – на 5 и 6 февруари – тя ще е в ателието целодневно и ще прави фотосесии от “Черната кутия” с предварително записване.

Ще се радваме и да ви почерпим с чаша вино от Вила Велис – винарска изба, собствениците на която вярват, че виното и изкуството са свързани.

СЛЕДЕТЕ СЪБИТИЕТО ТУК

ОТКРИВНЕ: 04.02.2022

МЯСТО: КРУМ ПОПОВ 75